Berdien kookt voor 6 tot 50 personen.

Bij ons of op locatie?
Met gerechten uit o.a. de Franse keuken.
Tapas voor bij de borrel of wil je een gezellige barbecue, lunch of diner organiseren?  Het tarief ligt aan het aantal personen en locatie, maar ook uit welke gerechten je kiest. Staat je gerecht er niet bij, vraag het ons.  Je hebt de exclusiviteit van de locatie "bij ons" op "le Magnolia" in Les Arques.  


Materialen en begeleiding bij jou thuis
€ 1,50 p.p. voor de glazen, servies,
bestek én de afwas plus € 25,00 per uur per kok / ober.
"bij ons" . . .  kost dat niets

Voor alles geldt indien voorradig,
in overleg en beschikbaarheid.

update: 15-01-2021

Heerlijke (vegetarische) salades vanaf 6 personen à € 15,00 p.p. inclusief stokbrood en boter.
Alleen op reservering minimaal 2 dagen v.t.v.; combineren mag en is zelfs aan te raden, per salade minimaal 4 personen.

Salade Niçoise
ijsbergsla, (tonijn,) haricots verts, ansjovis, ui, tomaat, zwarte olijven, paprika en ei in een kruidige knoflookdressing  

Pasta salade
pasta met bieslook, paprika, haricots verts, knoflook, pesto, ui, champignons, kaas, sjalotjes en yoghurtdressing

Waldorf salade
bleekselderij, walnoot, banaan, ananas, appel en cocktailsaus

Mexicain salade
gele rijst, ui, maïs, kidneybeans, paprika en olijven in een pittige dressing

Frisdrank, Franse en Belgische biertjes, Malbec wijnen: rood, wit en rosé; koffie, thee, digestives en huisgemaakte "eau de vie". 
Reserveren is belangrijk en wij maken altijd v.t.v. een prijsopgave.


lunches en diners - voorgerechten - tussengerechten - hoofdgerechten - éénpansgerechten - nagerechten - kids

We maken een offerte op maat, tarief ligt aan het menu, locatie en het aantal personen.

soepen met stokbrood en kruidenboter

* pompoensoep (met een drup Ricard)
* uiensoep met gegratineerde kaas
* courgettesoep

* mosterdsoep

tussengerechten met stokbrood
* gevulde spinazie- / rucollarol (met spekjes)
* zalmcocktail


tussengerechten met stokbrood 
* coquilles st. Jacques met spek en salie
* scampi's in dragonsaus


lunches & brunches
* salade Niçoise of andere salade zoals boven
* salade met gerookte eendenborst, geitenkaas en walnoten

* 3 kaassoorten, paté en foie gras
* quiche van blauwe kaas, tomaat, prei en ui
* asperges, ham, ei en gekookte aardappel (seizoensgebonden)

voor de kids tot 14 jaar
* hamburger met frietjes
* kipfilet met puree en appelmoes of boontjes

* appelpannenkoek (of twee ??)
* pasta met tomaten-gehakt-saus

hoofdgerechten 
vlees
* boeuf Bourguignon – runderstoofvlees met rode wijn 
* coq au vin - kip in wijn met groenten gestoofd 
* canard à l’orange – eendenborst met sinaasappel
* confit de canard - gebakken eendenpoot

* entrecôte / ribeye

vis
* zalmfilet (uit de rookpan)
* zalmforel (van de grill)
* mosselen, stokbrood en sausjes (seizoengebonden)


vegetarisch
* vegetarische groenten stoofpot met rijst en linzen
* portobello gevuld met geitenkaas en groenten


inclusief aardappel / pasta / rijst 
* gegratineerde aardappelen
* gebakken aardappeltjes met zeezout en rozemarijn
* pomme Sarladaise: aardappeltjes gebakken in eendenvet,

   met knoflook en peterselie

* risotto
* pasta met of zonder spekjes
* frietjes + mayo


inclusief groente/salade 
* bonne femme
* broccoli / bloemkool
* prei in kaassaus
* haricots verts met spekjes
* witlof met ham en/of kaas

* venkelsalade met sinaasappel 

* witlofsalade met appel, rucola en cranberries

sausjes 
peperroom, stroganoff
kerrie, paddenstoelen
knoflook, 
ravigotte
blauwe kaas, kruidenboter
sinaasappelboter, 
aïoli

nagerechten

* appeltaart + geitenkaas
* chocolade bavarois

* eton mess
* semifreddo



Tapas - Mises en Bouche - Fingerfood
* als maaltijd 15 - 16 stuks (3 gangen)

* voor de lunch of l'apéritif dinatoire 10 stuks (2 gangen) 
* bij de borrel / apéro 5 - 6 stuks
* vanaf  100 stuks  € 2,00 per stuk

* vanaf  400 stuks  € 1,80 per stuk
* Geleverd op schalen met de originele tapas plankjes.

1. albóndigas con salsa de tomates - gehaktballetjes in tomatensaus (warm)
2.  gambas e vueltos en jamón - grote garnalen in Serranoham met tomatensalsa 
3.  gazpacho de tomate y de pepino - koud tomaten-e + komkommersoepje
4.  huevo cocido con ajo, perejil y aceitunas - eitje gevuld met knoflook, peterselie en olijven 

5.  pan con jamón y anchoas - baguette met rauwe ham en ansjovis
6.    albóndigas con salsa de tomates - gehaktballetjes in tomatensaus (warm)
7.  gambas e vueltos en jamón - grote garnalen in Serranoham met tomatensalsa 
8.  gazpacho de tomate y de pepino - koud tomaten- + komkommersoepje

9. huevo cocido con ajo, perejil y aceitunas - eitje gevuld met knoflook, peterselie en olijven 
10.  pan con jamón y anchoas - baguette met rauwe ham en ansjovis
11.  pasta atun e de aceituna con pan - tapenade van tonijn én olijven met baguette
12.  pasta de tomate seco con pan e sardinas - tapenade van sardientjes én van gedroogde tomaat met baguette

13.  rollo de jamón, rúcula, semillas y pesto - rolletje rauwe ham, rucola, pitten mix en pesto
14.  tortilla chorizo - wrap met chorizo, kruidenkaas en ijsbergsla (deze kan ook vegetarisch worden gemaakt)
15.  pan aguacate con pescado ahumado y pan - baguette met avocado, gerookte zalm, koriander en rode pepertjes
16.  tostado con mayonesa de caballa - knoflooktoast met makreelmayonaise

17. chips de maíz con aderezo y gratinados con queso - maïs chips met pittige dressing uit de oven met kaas gegratineerd
18. piernas de pollo - kippenvleugel met tomatensaus (warm)
19. pasta de tomate adj-seco - tapenade van gedroogde tomaat met baguette
20. huevo releno de anchoas - half eitje gevuld met ansjovismayonaise
21. rillettes de canard - eenden rillettes met baguette

22.  mousse de foie de canard - eendenlevermousse met baguette 
23. soupe de potiron - pompoensoepje (warm)
24. camembert de tournesol en pâte feuilletée - camembert in de vorm van een zonnebloem in bladerdeeg (warm
24. pierna de codorniz confitada - gekonfijt kwartelpootje

25. huitre - oester met citroen en verse peper

26. rollo de espinacas - spinazierol


Barbecue inclusief salades, sausjes en stokbrood.
Met houtskool barbecue, kok met vleesvork in de hand en muts op.
Wij maken een offerte op maat: "bij ons", 
op locatie, aantal personen en aantal gerechten.


inclusief 3 salades, b.v.
waldorf, witlof met appel, witte kool, wortel, komkommer, mexicain, aardappel, tomaat met basilicum en mozzarella
inclusief 3 sausjes, b.v. 
knoflook, saté, cocktail, kruidenboter, pesto, ravigotte, kerrie

vleesgerechten
1a. saucijs, eendenpoot, hamburger
1b. hamburger, côte de boeuf, eendenborstfilet
1c. lamskotelet, eendenborstfilet, entrecôte 
1d. entrecôte, eendenborstfilet, saté 

visgerechten
2a. zalm, kabeljauw in folie, tonijn
2b. gamba, forel, gegratineerde oesters


3.  vegetarisch 
groenten pen; ½ maïskolf; ½ gevulde paprika met rijst-bonen-maïs-chilisaus; gepofte aardappel met zure room

4. extra's
p.p. of per portie:
1. frietjes
2. pommes Sarlardaise
3. gepofte aardappel met zure room
4. maïskolf met sinaasappelboter

 bon appetit - comer con gusto - enjoy your meal - eet smakelijk