Berdien kookt voor jou

uit de traditionele keuken;
de Franse, Spaanse, Italiaanse, Mexicaanse en Oosterse.
Of wil je een lunch of zo'n gezellige, compleet verzorgde barbecue?

Materialen en begeleiding bij jou thuis:
   € 1,00  servies en bestek
€ 25,00 per uur per kok

"bij ons" kost dat niets.
* Voor alles geldt indien voorradig, in overleg en beschikbaarheid. 
* Bedragen zijn inclusief de b.t.w./t.v.a.  -  bijgewerkt op 29-03-2020

Heerlijke zomerse (vegetarische) salades voor € 12,00 per persoon vanaf 8 personen, inclusief stokbrood.
Alleen op reservering minimaal 1 dag v.t.v.; combineren mag en is zelfs aan te raden, per salade minimaal 4 personen.

1:  Griekse salade
bladsla, fêta, olijven, grote kappers, gedroogde tomaat, vijgen, gezouten amandelen in een frisse yoghurtdressing  
2: Salade Niçoise
ijsbergsla, (tonijn,) haricots verts, ansjovis, ui, tomaat, zwarte olijven, paprika en ei in een kruidige knoflookdressing  
3: Kipsalade (niet vegetarisch en indien voorradig)
gerookte kipfilet, mandarijn, pittenmix, appel, banaan, cocktailsaus en een gevuld eitje
4: Waldorfsalade
bleekselderij, walnoot, banaan, ananas, appel en cocktailsaus
5: Mexicainsalade
gele rijst, ui, maïs, kidneybeans, paprika en olijven in een pittige dressing
6: Pastasalade
pasta met bieslook, paprika, haricots verts, knoflook, pesto, ui, champignons, kaas, sjalotjes en yoghurtdressing


Prijzen van onderstaande thema gerechten , bij ons op "le Magnolia":
* "bij ons" inclusief bediening en materialen.  
* Indien wij bij joú komen, zijn de prijzen 10 tot 20 % hoger voor transport, meubilair, servies, bestek, glazen, begeleiding, etc.
* Franse biertjes vanaf € 2,00
* NL-se en Belgische biertjes vanaf € 3,00
* Wijntjes: rood, wit en rosé zijn vanaf € 14,00 per fles.
Standaard Malbec (Cahors) uit onze regio, maar in overleg zijn andere smaken mogelijk.  
* Reserveren is belangrijk en wij maken v.t.v. een prijsopgave.
Het ligt aan de tijd en aantal personen, maar ook uit welke gerechten je kiest.
* Staat je gerecht er niet bij, vraag het ons of wij het kunnen maken. 
* Je hebt de exclusiviteit van de locatie "bij ons".  
* "Bij ons" kun je niet pinnen, dus graag van tevoren op de bank, of à contant.

* Voor het huren van tafels, stoelen, tafellinnen, parasols, 
servies, bestek, glaswerk, enzovoort. Klik op: Verhuur materialen.




lunches en diners - voorgerechten - tussengerechten - hoofdgerechten - nagerechten - kids

soepen met stokbrood als voorgerecht
en kruiden- en sinaasappelboter € 5,00

* pompoensoep (met een drup Ricard)
* uiensoep met gegratineerde kaas
* courgettesoep

* Baskische groentesoep
* cazpacho van tomaat of komkommer
* Toscaanse tomatensoep
* Indiase linzensoep
* Thaïse kokosroomsoep met kip
* chili soep met rundvlees

* bouillabaisse
* Franse mosterdsoep
* rilette van eend 

tussengerechten met stokbrood € 7,50
* gevulde spinazie- / rucollarol (met spekjes)
* zalmcocktail
* romige paté met chutney
* 6 escargots 
* gerookte zalm met mierikswortelsaus

* foie gras de canard met appelstroop

tussengerechten met stokbrood € 14,50
* coquilles st. Jacques met spek en salie
* 12 escargots met de lekkerste boter
* scampi's in dragonsaus

* foie gras d'oie

lunches & brunches € 8,50 tot € 16,50
* salade Niçoise of andere salade hierboven genoemd
* salade met gerookte eendenborst, geitenkaas en walnoten

* 3 kaassoorten, paté en foie gras

* quiches: blauwe kaas, tomaat, prei, ui
* dagmenu: voorgerecht - hoofdgerecht - nagerecht

* wrap met rucola, kruidenkaas en chorizo
* omelet met spinazie en tomaat
* club sandwich met o.a. gerookte zalm
* vegetarische spring rolls
* asperges, ham, ei en gekookte aardappel (seizoensgebonden)

hoofdgerechten € 17,00 tot € 25,00 - n.o.t.k.
vlees
* entrecôte / ribeye 225 gram
* ossenhaas / tournedos 180 gram
* varkenshaasje

* lamsbout
* côte de boeuf

* lamsracks
vis
* zalmfilet (uit de rookpan)
* mosselen, stokbrood en sausjes

* scampi's van de grill
* zeetong of zeetongfilet (dagprijs)
vegetarisch
* vegetarische groentenstoofpot met rijst en linzen

* portobello's gevuld met geitenkaas en groenten

* één van de salades hierboven genoemd

met aardappel/pasta/rijst garnituur
* gegratineerde aardappelen
* gebakken aardappeltjes met zeezout en rozemarijn
* aardappeltjes gebakken in eendenvet, knoflook en peterselie

* romige aardappelpuree
* risotto
* groene rijst met ui, knoflook, pepers en komijn
* gekookte (basmati)rijst 
* pasta met of zonder spekjes

* frietjes


met groente/salade garnituur 
* ratatouille

* bonne femme
* broccoli / bloemkool
* roergebakken groene asperges 
* prei in kaassaus
* haricots verts met of zonder spekjes
* witlof met of zonder ham en/of kaas

* spinazie met Parmezaanse kaas en knoflook 
* salade met tomaat, komkommer, ei en vinaigrette
* tomatensalade met basilicum en mozzarella
* venkelsalade met sinaasappel

* witlofsalade met appel, rucola en cranberries

sausjes € 2,50 
peper-roomsaus
stroganoffsaus
kerriesaus
paddenstoelensaus
knoflooksaus

ravigottesaus
blauwe kaassaus
kruidenboter
sinaasappelboter

aïoli

nagerechten € 5,00

* citroentaart
* appeltaart + geitenkaas
* chocolade bavarois

* caramel ijs met slagroom
* eton mess
* semifreddo
* tiramisu
* crème brulée

* kaasplankje

voor de kids € 9,00
* hamburger met frietjes
* kipfilet met puree en appelmoes of boontjes

* appelpannenkoek
* pasta met tomaten-gehakt-saus





Franse hoofdgerechten 
boeuf Bourguignon 
– runderstoofvlees met rode wijn 
coq au vin
 - kip in wijn met groenten gestoofd 
canard à l’orange
 – boerderij-eend met sinaasappel 
joues de porc à la bière 
- gestoofde varkenswangetjes in bier 
confit de canard 
- gebakken, gemarineerde eendenpoten 
poulet vallée d'auge 
- kip met room, appelcider en champignons

Italiaanse hoofdgerechten  
ossobucco
 – kalfsschenkel in groentesaus
cosciotto d’agnello con salvia, rosmarino e aglio 
– lamsbout met salie, rozemarijn, knoflook
filetto di pollo al prosciutto e formaggio 
- kipfilet met ham en kaas

Indonesisch totaalbuffet € 26,00
saté ajam - saté van kipfilet
rempah agan 
- gehaktballetjes met kokos
rendang
 - gestoofd rundvlees in saus
vegetarisch sambal tahu
 - soja in sambal en ketjap
met garnituur
nasi of bami goreng
 - gebakken rijst of mie met groenten, ham en ei
toemi's udang - hete boontjes met garnalen

gado
– gado - koude groenten, taugé en pindasaus
seroendeng / sambal 
- gebakken pinda's met kokos / sambal 
atjar tjampoer
- zoetzure koude groenten
piendang telor 
- sambal eieren

Mexicaanse hoofdgerechten 
spare ribs – met knoflooksaus
chili con carne
– eigen recept van dit typisch Mexicaans vlees-bonen gerecht
burrito’s
– pannenkoekjes gevuld met (rundvlees), bonen, avocado, paprika, wortel, ui, tomaat, knoflook, komijn en koriander
chiles en nogade
– paprika gevuld met gehakt, kaas, ui, rozijnen, kaneel en amandelen
extra € 5,00
nachos tortilla chips
– maïs chips met pittige saus en 
guacamole – avocadesaus met koriander

Tapas - Mises en Bouche - Streetfood - Montaditos - Amuses - Fingerfood
* Als maaltijd 15 stuks, voor de lunch of l'apéritif dinatoire 10 stuks, bij de borrel / apéro 5 stuks
* Vanaf 100 € 2,00 per stuk - 150  € 1,75 per stuk - vanaf 400  € 1,50 per stuk.
* Geleverd op schalen met de originele tapas plankjes.

   1.   albóndigas con salsa de tomates - gehaktballetjes in tomatensaus (warm)
  2.  gambas e vueltos en jamón -grote garnalen met ui en kappertjes in Serranoham in een glaasje
  3.  gazpacho - koud tomatensoepje met aardappelcrème
  4.  huevo cocido con ajo, perejil y aceitunas en un vaso - gekookt eitje met knoflook, peterselie en olijven in een glaasje
  5.  pan con jamón y anchoas - brood met rauwe ham en ansjovis
  6.  pasta atun e de aceituna - tapenade van tonijn én olijven met verse toastjes
  7.  pasta de tomate seco con tostado e sardinas - tapenade van sardientjes én van gedroogde tomaat met verse toastjes
  8.  rollo de jamón, rúcula, semillas y pesto - rolletje rauwe ham, rucola, pitten mix en pesto
  9.  tortilla chorizo - wrap met chorizo, kruidenkaas en ijsbergsla
10.  tostado aguacate con pescado ahumado - vers toastje met avocado, gerookte zalm, koriander en rode pepertjes
 11.  tostado con mayonesa de caballa - knoflooktoast met makreelmayonaise
 12. chips de maíz con aderezo y gratinados con queso - maïs chips met pittige dressing uit de oven met kaas gegratineerd
 13. ​piernas de pollo - kippenvleugel met tomatensaus (warm)
 14. pasta de tomate adj-seco - tapenade van gedroogde tomaat
 15. huevo releno de anchoas - half eitje gevuld met ansjovismayonaise
 16. rillettes de canard - eenden rillettes met dunne plakjes baquette
 17.  mousse de foie de canard - eendenlevermousse op toast 
 18. soupe de potiron - pompoensoepje (warm)
 19. camembert de tournesol en pâte feuilletée - camembert in de vorm van een zonnebloem in bladerdeeg (warm) 
 20. etc. etc. etc.
                                            Bon Appetit - Comer con Gusto - Enjoy your Meal - Eet Smakelijk

Barbecue vanaf 8 personen, inclusief 3 salades, 3 sausjes en stokbrood, 
vanaf 25 personen -/- 10 % :
1.  € 26,50  met 3 soorten vlees en/of vis
2. € 32,50  met 4 soorten vlees en/of vis
3. €  18,50  vegetarisch - 3 gerechten:
groentenpen; ½ maïskolf; ½ gevulde

paprika met rijst-bonen-maïs-chilisaus; gepofte aardappel met zure room

vleesgerechten: eendenpoot, satéh, hamburger, côte de boeuf, eendenborstfilet, ribeye / entrecôte, lamskotelet
* visgerechten: mootje zalm, gamba, forelfilet
* kies uit 3 salades: waldorf, witlof met appel, witte kool, wortel, komkommer, mexicain, aardappel, tomatensalade met basilicum en mozzarella
* kies uit 3 sausjes: knoflook, satéh (warm), cocktail, kruidenboter, pesto, tzaziki, ravigotte, kerrie

extra's:
* € 3,00 frietjes
* € 4,00 gebakken aardappeltjes in eendenvet, peterselie en knoflook (pommes Sarlardaise)
* € 2,00 gepofte aardappel met zure room
* € 3,00 maïskolf met sinaasappelboter

DutchEnglishFrenchGerman