Berdien kookt - catering - traiteur - eten bij ons


​​


Wij leveren vanuit onze keukens in de regio: 
Frankrijk (24 + 46): regio Les Arques - Gourdon - Cahors - Fumel
én Nederland (65 + 66): regio Berg en Dal - Nijmegen

Klik op één van de sneltoetsen om naar een item te gaan.
Frans  -  Italiaans  -  Oosters

Mexicaans  -  Tapas  -  Barbecue

Diners -  Lunch

Voor de ouderen vereniging in Les Arques maakten wij het oktober menu voor 45 personen.

Berdien achter de barbecue.


Agenda kookworkshops en huiskamerdiners 2019
bij Berdien en Vincent op “Résidence le Magnolia”
Les Arques – LOT – France

Kookworkshops:
tussen 11.00 en 16.00 uur of tussen 17.00 en 22.00 uur.
Prijs inclusief dranken € 55,00 p.p. (normaal € 70,00).

Huiskamerdiners:
aanvang apéro 13.30 of 19.30 uur, aansluitend diner.
Prijs inclusief dranken € 32,50 p.p.

Datums:
 je kunt je voor één dag of meerdere dagen inschrijven.
* zaterdag 23 en zondag 24 maart ( vol )
* donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni
* zaterdag 8 en zondag 9 juni met
* zaterdag 29 en zondag 30 juni
* zaterdag 7 en zondag 8 september 

Thema's:
Franse keuken – Italiaanse keuken
Tapas / Spaanse keuken – Oosterse keuken



Bijgewerkt op 17-03-2019

Prijzen van onderstaande hoofdgerechten , bij ons of bij je thuis afgeleverd
inclusief servies en bestek, bezorgkosten n.o.t.k.:

* € 27,50: p.p. vanaf 8 personen
* € 26,00: p.p. vanaf 20 personen
* € 24,50: p.p. vanaf 32 personen
* € 23,50: p.p. vanaf 48 personen
* Voor- of nagerecht € 4,50 p.p.


Voor alles geldt indien voorradig en beschikbaarheid.
* Gekoelde biertjes  vanaf € 2,00 per flesje en wijnen € 14,50 per fles.
* Bediening of kok: € 25,00 per uur.​​​​
* Voor het huren van tafels, stoelen, tafellinnen, parasols,

servies, bestek, glaswerk, etc. klik op: Verhuur materialen .
* Bedragen zijn inclusief de b.t.w./t.v.a.
* nr. siret: 51035401200013 / ‘TVA non applicable, art. 293B du CGI’


Frans menu

  • voorgerechten
  • soupe à l'oignon - uiensoep met gegratineerde kaas
  • soupe de courge (avec Ricard) - pompoensoep (met een vleugje Ricard)

    *    hoofdgerechten:
  • boeuf Bourguignon – runderstoofvlees met rode wijn of
  • coq au vin - kip in wijn met groenten gestoofd of
  • canard à l’orange – eend met sinaasappel of
  • poulet vallée d'auge - kip met room, appelcider en champignons
          garnituur
  • pommes gratin – gegratineerde aardappelen of
  • pommes sautées - gebakken aardappeltjes met zeezout en rozemarijn en
  • ratatouille - groentenschotel van de lekkerste lokale groenten met olijfolie en
  • salade verte avec magret de canard et noix - groene sla met gerookte eendenborst en walnoten

    *    nagerechten
  • tarte aux citron - citroentaart
  • clafoutis de cerises ou figues - kersen of vijgentaart
  • galette de pommes au chevre - appeltaart met geitenkaas
  • Italiaans menu

  • voorgerecht
  • zuppa di pommodoro Toscano - Toscaanse tomatensoep

    *    hoofdgerechten
  • ossobucco – kalfsschenkel in groentesaus of
  • cosciotto d’agnello con salvia, rosmarino e aglio – lamsbout met salie, rozemarijn en knoflook of
  • filetto di pollo al prosciutto e formaggio - kipfilet met ham en kaas
          garnituur
  • spinaci gratinati e aglio – spinazie met parmezaanse kaas en knoflook en
  • insalata caprese – tomatensalade met basilicum en mozzarella of
  • insalata di arence - venkelsalade met sinaasappel en
  • risotto - typisch Italiaans rijstgerecht of
  • tortiera di patate e fungi - aardappelen gegratineerd met bospaddestoelen of
  • pasta alla carbonara e funghi – pasta met spekjes en paddenstoelenroomsaus

    *    lekkerste nagerecht
  • tiramisu - toetje van mascarpone, koffie, lange vingers, citroen en amaretto
  • Oosters menu

  • voorgerechten
  • toor dal - Indiase linzensoep
  • tom kha kai - Thaïse kokosroomsoep met kip

    *    hoofdgerechten
    *    Indiaas
  • rogan josh - lamsvleesschotel of
  • murg man pasand - kip in amandelsaus of
  • murg kari – kip curry of
  • jhinga malai - garnalen in kokossaus en pepers
          garnituur
  • Bombay potatoes - aardappelschijfjes met kruiden en kokos of
  • chawal - gekookte basmatirijst en
  • mughlai sag - gebakken spinazie met ui of
  • khitchuri - groentenstoofpot met rijst en linzen en
  • karai panir - vegetarische curry met panir

    *    Thaïs
  • Kaeng Karee Kai - kip in gele curry met kokosmelk en stukjes aardappel of
  • Kio Wan Nah Ohk Ped - eendenborstfilet in groene curry
          garnituur
  • Kai Yat Sai - omelet met noedels en kip en
  • Pak Ruam - gewokte groenten in oestersaus

    *    Indonesisch
  • saté ajam - saté van kipfilet en
  • rempah agan - gehaktballetjes met kokos of
  • rendang - gestoofd rundvlees in saus
  • vegetarisch
  • sambal tahu - soja in sambal en ketjap
          garnituur
  • nasi of bami goreng - gebakken rijst of mie met groenten, ham en ei en
  • toemi's udang - hete boontjes met garnalen of
  • gado – gado - koude groenten, taugé en pindasaus en
  • seroendeng / sambal - gebakken pinda's met kokos / sambal en
  • atjar tjampoer - zoetzure koude groenten of
  • piendang telor - sambal eieren

    *    nagerecht
  • malai am - mangopuree, ijs en slagroom
  • Mexicaans menu

  • voorgerecht
  • carne cin chili - chili soep met rundvlees

    *    hoofdgerechten
  • spare ribs – met knoflooksaus en
  • chili con carne – eigen recept van dit typisch Mexicaans vlees-bonen gerecht of
  • burrito’s – pannenkoekjes gevuld met (rundvlees), bonen, avocado, paprika, wortel, ui, tomaat, knoflook, komijn en koriander en
  • chiles en nogade – paprika gevuld met gehakt, kaas, ui, rozijnen, kaneel en amandelen
          garnituur
  • nachos tortilla chips – maïs chips met pittige saus en
  • guacamole – avocadesaus met koriander en
  • arroz verde – groene rijst met ui, knoflook, pepers en komijn of
  • papas chorreadas – aardappel in schil met een kaas-ui-tomatensaus en
  • mexicainsalade – eigen recept met maïs, kidneybeans, ui, olijf, paprika, rijst en boontjes of
  • artisjokkensalade – komkommer, knoflook, citroen, rode ui en grove peper op veldsla met oliedressing gegarneerd

    *    nagerecht
  • flan de chcolate - pudding van chocolade en caramel
  • Tapas– Montaditos – Amuses – Fingerfood – Antipasti

  • Als avondmaaltijd 15 stuks p.p., voor de lunch 12 stuks p.p.,  bij de borrel / apéro 5 stuks p.p.
  • Minimum 150 tapas € 1,75 per stuk. Vanaf 500 tapas € 1,50 per stuk.
  • Gerechtjes zijn indien voorradig, dus het assortiment gaat in overleg.
  • We bezorgen de hapjes op aardewerk en schalen.
  • Tapas wordt als buffet op een buffettafel uitgestald.

  • Spaanse tapas – montaditos
  • albóndigas con salsa de tomates: gehaktballetjes in tomatensaus (kan warm worden gemaakt)
  • alcachofas con jamón Serrano: artisjok met Serranoham
  • dätiles con bacon: dadels met spek
  • filete americano con pan Catalans e queso parmesan: Catalaans brood, filet Americain en Parmezaanse kaas
  • gambas al ajillo e piment: garnaaltjes in knoflookolie, peterselie en pepertjes
  • gambas envueltos en jamón: grote garnalen met ui en kappertjes in Serranoham
  • gazpacho: koud tomatensoepje met aardappelcrème
  • huevo cocido con ajo, perejil y aceitunas en un vaso: gekookt eitje met knoflook, peterselie en olijven in een glaasje
  • huevo con salmón ahumado de mayonesa en un vaso: gekookt ei met gerookte zalmmayonaise in een glaasje
  • pan catalán con jamón serrano y anchoas: Catalaans brood met Serranoham en ansjovis
  • pasta atun e de aceituna: tapenade van tonijn én van olijven met verse toastjes
  • pasta de tomate seco con tostado e sardinas: tapenade van sardientjes én van gedroogde tomaat met verse toastjes
  • rollo de jamón serrano, rúcula, semillas y pesto: rolletje Serranoham, rucola, pitten mix en PESTO
  • tortilla chorizo: wrap met chorizo, kruidenkaas en ijsbergsla
  • tostado aguacate con pescado ahumado: vers toastje met avocado, gerookte zalm, koriander en rode pepertjes
  • tostado con mayonesa de caballa: knoflooktoast met makreelmayonaise
  • tostado crema de Cabrales al coñac: vers toastje met Cabrales kaas, cognac en peterselie
  • brocheta de carne de cordera picarda: spiesje van lamsgehakt (kan warm worden gemaakt)
  • Italiaanse antipasti
  • mezzo uovi con prosiutto di Parma: ½ eitje omwikkeld met Parmaham 
  • spiedino vegetariano di olive, peperoni e pomodori secchi – vegetarische spiesje met olijf, paprika, augurk en zongedroogde tomaat
  • pomodori con gameretti al salsa cocteil: ½ tomaatje gevuld met garnalen in cocktailsaus 
  • pomodori con pecorino, basilico e pommodori secchi – cherrytomaat met geitenkaas, basilicum, zongedroogde tomaat 
  • pezzo di pane con pezzetini di gallino e pesto: minisandwich met gerookte kip met pesto
  • prosciutto d’Agnello alerbe Italiano: wrap met lamsham, sla en guacamole
  • vitello tonnato: fricandeaurolletje gevuld met tonijnmayonaise
  • Franse amuses
  • foie gras avec pommes sauté – eendenlever met gebakken appeltjes (+/+ € 0,50)
  • escargot – de lekkerste wijngaardslak in een krokant jasje met kruidenboter (warm)

  • Barbecue, inclusief 3 salades, 3 sausjes en stokbrood

    1. € 24,50  met 3 vlees-/vissoorten
    2. € 29,50  met 4 vlees-/vissoorten
    3. €  18,50  vegetarisch:
    groentenpen; maïskolf; ½ gevulde paprika met rijst-bonen-maïs-chilisaus; gepofte aardappel met zure room
    * vlees- en visgerechten: eendenpoot, saté, hamburger, côte de boeuf, eendenborstfilet, entrecôte ,zalmmoot,  lamskotelet, gamba, forel
    * salades: waldorfsalade, witte koolsalade, wortelsalade, komkommersalade, mexicainsalade, aardappelsalade, tomatensalade, gemengde rauwkostsalade
    * sausjes: knoflooksaus, satésaus (warm), cocktailsaus, kruidenboter, pesto, tzazikisaus, ravigotesaus, kerriesaus

    Extra’s - indien verkrijgbaar

  • €   2,50  ½ maïskolf met roomboter
  • €   2,50  gepofte aardappel met zure room 
  • €   4,50  ½ gevulde paprika (rijst, bonen, maïs, chilisaus) 
  • €   3,00  frietjes

  • Lunch of diner bij jou thuis of bij ons aan lange tafels buiten of binnen, tussen 12.30 en 15.30 uur of tussen 19.30 en 22.30 uur

    locatie Les Arques France: minimaal 8 personen en maximaal 50 personen
    bij slecht weer binnen, maximaal 30 personen n.o.t.k.

    ********************
    locatie Beek bij Nijmegen: minimaal 8 personen en maximaal 30 personen (buiten)
    bij slecht weer binnen, maximaal 16 personen n.o.t.k.


    € 24,50 per persoon:
    voor- óf nagerecht én hoofdgerecht exclusief dranken

    € 29,50 per persoon:
    voor-, hoofd- én nagerecht exclusief dranken
    € 34,50 per persoon:
    voor-, tussen-, hoofd- én nagerecht exclusief dranken

    Voorgerechten: uiensoep, pompoensoep, gazpacho, zalmcocktail, paté met toast en boter
    Tussengerechten: zalmcocktail, paté met toast en boter, gemengde salade, grote garnalen met ui en kappertjes in Serranoham
    Hoofdgerechten: zalmmoot met saus, ribeye, boeuf Bourguignonne, ossobucco, tournedos pepersaus (+/+ 5,00)
    Garnituur in overleg, andere gerechten mogelijk, meerprijs n.a.v. menukeuze en tijden.

    Hieronder de header van onze website toen we in 2006 met Golden Apple catering nog alles in het groot deden op het gebied van o.a. de internationale keuken (35 landen), met een aantal medewerkers op onze heerlijke werkplek van 300 m2 aan de Berg en Dalseweg te Nijmegen.
    We zijn in 1982 met ons tweetjes begonnen en wij doen nog incidenteel catering met ons tweetjes, dus als hieronder iets bij staat
    waar je interesse naar uit gaat, schroom niet ons te benaderen als het om tientallen gaat, een groter aantal gaat ons niet lukken.




    NederlandsEnglishFrançaisDeutsch