Catering / Traiteur

Berdien Kookt … maar ... locatiegericht

Wij leveren vanuit 2 keukens voor de regio’s:
Nederland: Beek bij Nijmegen  ...  én  ...  Frankrijk: Les Arques bij Cahors.

Klik op het item naar keuze om naar dat deel van deze pagina te gaan.
Je vindt op deze pagina:


  • Prijzen van buffetten zijn € 25,00 per persoon voor 5 gerechten
          waarvan 2 vleesgerechten met een minimum van 12 personen.
  • Voor- of nagerecht kost  € 4,00.
  • Meer vlees- of bijgerechten geven een meerprijs, n.o.t.k.
  • Voor alles geldt indien voorradig en beschikbaarheid.
  • Transport is € 0,75 per gereden km excl. tol, met een aanhangwagen € 1,00 .
  • Gekoelde biertjes € 2,00 per flesje en wijnen € 12,00 –  € 16,50 per fles.
  • Bediening is € 25,00 per uur - per persoon.
  • Tafels, stoelen, parasols, servies, bestek, glaswerk, klik op:  Verhuur materialen 
  • Bij alle gerechten wordt stokbrood geleverd.
  • Uiteraard komen we graag aan extra wensen tegemoet.
  • 1. Frans buffet

  • soupe à l'oignon - uiensoep met gegratineerde kaas
  • soupe de courge (avec Ricard) - pompoensoep (met een vleugje Ricard)
    *    hoofdgerechten:
  • boeuf Bourguignon – runderstoofvlees met rode wijn
  • coq au vin - kip in wijn met groenten gestoofd
  • agneau aux carottes - lamsvlees met worteltjes
  • canard à l’orange – eend met sinaasappel
  • poulet vallée d'auge - kip met room, appelcider en champignons
  • pommes gratin – gegratineerde aardappelen
  • pommes sautées - gebakken aardappeltjes met zeezout en rozemarijn
  • haricots verts avec percil et oignon - boontjes met ui en peterselie
  • ratatouille - groentenschotel van de lekkerste lokale groenten met olijfolie
  • quiche au poireaux – hartige taart van prei
  • salade Niçoise – sla, tonijn, haricots verts, ansjovis, ui, tomaat, olijven, paprika, ei en vinaigrette
  • salade verte avec magret de canard et noix - groene sla met gerookte eendenborst en walnoten
    *    nagerechten:
  • tarte aux citron - citroentaart
  • clafoutis de cerises ou figues - kersen of vijgentaart
  • galette de pommes au chevre - appeltaart met geitenkaas
  • 2. Italiaans buffet

  • zuppa di pommodoro Toscano - Toscaanse tomatensoep
    *    hoofdgerechten:
  • ossobucco – kalfsschenkel in groentesaus
  • cosciotto d’agnello con salvia, rosmarino e aglio – lamsbout met salie, rozemarijn en knoflook
  • filetto di pollo al prosciutto e formaggio - kipfilet met ham en kaas
  • spinaci gratinati e aglio – spinazie met parmezaanse kaas en knoflook
  • insalata caprese – tomatensalade met basilicum en mozzarella
  • insalata di arence - venkelsalade met sinaasappel
  • risotto - typisch Italiaans rijstgerecht
  • tortiera di patate e fungi - aardappelen gegratineerd met bospaddestoelen
  • pasta alla carbonara e funghi – pasta met spekjes en paddenstoelenroomsaus
    *    lekkerste nagerecht:
  • tiramisu - lekker toetje van mascarpone, koffie, lange vingers, citroen en amaretto
  • 3. Oosters buffet - kies je favoriete land of maak zelf een combinatie

  • toor dal - Indiase linzensoep
  • tom kha kai - Thaïse kokosroomsoep met kip
    *    hoofdgerechten:
          Indiaas:
  • mughlai sag - gebakken spinazie met ui
  • khitchuri - groentenstoofpot met rijst en linzen
  • karai panir - vegetarische curry met panir
  • alu posto - aardappelcurry met maanzaad
  • rogan josh - lamsvleesschotel
  • baigan kari - aubergines in mosterdsaus
  • murg man pasand - kip in amandelsaus
  • murg kari – kip curry
  • chawal - gekookte basmatirijst
  • jhinga malai - garnalen in kokossaus en pepers
  • Bombay potatoes - aardappelschijfjes met kruiden en kokos
          Thaïs:
  • Kaeng Karee Kai - kip in gele curry met kokosmelk en stukjes aardappel
  • Kio Wan Nah Ohk Ped - eendenborstfilet in groene curry
  • Kai Yat Sai - omelet met noedels en kip
  • Pak Ruam - gewokte groenten in oestersaus
          Indonesisch:
  • nasi of bami goreng - gebakken rijst of mie met groenten, ham en ei
  • sambal tahu - soja in sambal en ketjap
  • gado – gado - koude groenten, taugé en pindasaus
  • toemi's udang - hete boontjes met garnalen
  • semur terong - gestoofde aubergines
  • rempah agan - gehaktballetjes met kokos
  • rendang - gestoofd rundvlees in saus
  • krupuk / seroendeng / klapper / sambal - kroepoek / gebakken pinda's met kokos / kokos / sambal
  • saté ajam - saté van kipfilet
  • atjar tjampoer - zoetzure koude groenten
  • piendang telor - sambal eieren
    *    nagerecht:
  • malai am - mangopuree, ijs en slagroom
  • 4. Mexicaans buffet

  • fajita’s – pittige rundvleesreepjes met paprika en tortilla’s
  • pescado yucateco – vis met olijven en paprikasaus
  • nachos tortilla chips – maïs chips met pittige saus
  • arroz verde – groene rijst met ui, knoflook, pepers en komijn
  • artisjokkensalade – komkommer, knoflook, citroen, rode ui en grove peper op veldsla met oliedressing gegarneerd
  • papas chorreadas – aardappel in schil met een kaas-ui-tomatensaus
  • mexicainsalade – eigen recept met maïs, kidneybeans, ui, olijf, paprika, rijst en boontjes
  • spare ribs – met knoflooksaus
  • burrito’s – pannenkoekjes gevuld met (rundvlees), bonen, avocado, paprika, wortel, ui, tomaat, knoflook, komijn en koriander
  • chiles en nogade – paprika gevuld met gehakt, kaas, ui, rozijnen, kaneel en amandelen
  • pollo pibil – pikante kip met kruiden en vruchtensap
  • chili con carne – eigen recept van dit typisch Mexicaans vlees-bonen gerecht
  • guacamole – avocadesaus met koriander
  • 5. Tapas– Montaditos – Amuses – Fingerfood – Antipasti

  • Als avondmaaltijd 15 stuks, voor de lunch 12 stuks per persoon.
  • Als lekkernij bij de borrel/apéro 6 stuks per persoon.
  • Met een minimum van 150 tapas € 1,60 per stuk.
  • Met een minimum van 500 tapas € 1,50 per stuk.
  • Gerechten alleen indien voorradig, dus het assortiment gaat in overleg.
  • We bezorgen de hapjes op aardewerk en op schalen of op disposable schalen in vensterdozen,
          dit laatste als de afstand te groot is om onze materialen weer op te halen.
  • Tapas wordt als buffet op een buffettafel uitgestald.

  • Spaanse tapas – montaditos:
  • albóndigas con salsa de tomates: gehaktballetjes in tomatensaus (kan warm worden gemaakt)
  • alcachofas con jamón Serrano: artisjok met Serranoham
  • dätiles con bacon: dadels met spek
  • filete americano con pan Catalans e queso parmesan: Catalaans brood, filet Americain en Parmezaanse kaas
  • gambas al ajillo e piment: garnaaltjes in knoflookolie, peterselie en pepertjes
  • gambas envueltos en jamón: grote garnalen met ui en kappertjes in Serranoham
  • gazpacho: koud tomatensoepje met aardappelcrème
  • huevo cocido con ajo, perejil y aceitunas en un vaso: gekookt eitje met knoflook, peterselie en olijven in een glaasje
  • huevo con salmón ahumado de mayonesa en un vaso: gekookt ei met gerookte zalmmayonaise in een glaasje
  • pan catalán con jamón serrano y anchoas: Catalaans brood met Serranoham en ansjovis
  • pasta atun e de aceituna: tapenade van tonijn én van olijven met verse toastjes
  • pasta de tomate seco con tostado e sardinas: tapenade van sardientjes én van gedroogde tomaat met verse toastjes
  • rollo de jamón serrano, rúcula, semillas y pesto: rolletje Serranoham, rucola, pitten mix en PESTO
  • tortilla chorizo: wrap met chorizo, kruidenkaas en ijsbergsla
  • tostado aguacate con pescado ahumado: vers toastje met avocado, gerookte zalm, koriander en rode pepertjes
  • tostado con mayonesa de caballa: knoflooktoast met makreelmayonaise
  • tostado crema de Cabrales al coñac: vers toastje met Cabrales kaas, cognac en peterselie
  • brocheta de carne de cordera picarda: spiesje van lamsgehakt (kan warm worden gemaakt)
  • Italiaanse antipasti:
  • mezzo uovi con prosiutto di Parma: ½ eitje omwikkeld met Parmaham 
  • spiedino vegetariano di olive, peperoni e pomodori secchi – vegetarische spiesje met olijf, paprika, augurk en zongedroogde tomaat
  • pomodori con gameretti al salsa cocteil: ½ tomaatje gevuld met garnalen in cocktailsaus 
  • pomodori con pecorino, basilico e pommodori secchi – cherrytomaat met geitenkaas, basilicum, zongedroogde tomaat 
  • pezzo di pane con pezzetini di gallino e pesto: minisandwich met gerookte kip met pesto
  • prosciutto d’Agnello alerbe Italiano: wrap met lamsham, sla en guacamole
  • vitello tonnato: fricandeaurolletje gevuld met tonijnmayonaise
  • Franse amuses:
  • foie gras avec pommes sauté – eendenlever met gebakken appeltjes (+/+ € 0,50)
  • escargot – de lekkerste wijngaardslak met kruidenboter (warm)

  • 6. Barbecue, inclusief 3 salades, 3 sausjes en stokbrood:

    1.  €  18,50  met 2 vlees/visssoorten
    2. € 22,50  met 3 vlees/visssoorten
    3. € 27,50   met 4 vlees/visssoorten
    4. € 29,50  met 5 vlees/visssoorten
    5. € 17,50  vegetarisch: groentenpen; maïskolf; ½ gevulde paprika met rijst-bonen-maïs-chilisaus; gepofte aardappel met zure room
    * vleesgerechten: karbonade / eendenpoot / saté / hamburger / kip sjasliek / eendenborstfilet / entrecôte / zalmmoot /  lamskotelet / gamba
    * salades: witte koolsalade, wortelsalade, komkommersalade, mexicainsalade, aardappelsalade, tomatensalade, gemengde rauwkostsalade
    * sausjes: knoflooksaus, satésaus (warm), cocktailsaus, kruidenboter, pesto, tzazikisaus, ravigotesaus, kerriesaus

    Extra’s, indien verkrijgbaar:

  • €   3,50  ½ maïskolf
  • €   3,50  gepofte aardappel met zure room 
  • €   5,00  ½ gevulde paprika (rijst, bonen, maïs, chilisaus) 
  • €   3,00  frietjes
  • € 25,00  per uur Vincent, de grill specialist 
  • € 25,00  per uur Berdien helpt met de dranken en de uitgifte 
  • 7. Diner Superbé in Beek, les Arques of bij je thuis - huiskamerdiner

    € 55,00 p.p. in all inclusive: aantal gasten in overleg i.v.m. het weer of locatie in een tijdsbestek van 4 uur achtereen.

  • Bijvoorbeeld:
  • bubbels of apéro met 3 tapas-hapjes 
  • voorgerecht: soep of een koud voorgerecht
  • tussengerecht: vis- of vleesgerecht 
  • spoom
  • hoofdgerecht: 2 soorten vlees of vis met aardappel- en groentegarnituur 
  • nagerecht: chocolademousse, fruit met mascarpone
  • kaasplank
  • koffie met bonbons 
  • Inclusief bediening en dranken (wijnen, apéritief, water, bier, fris en koffie/thee).
  • 8. Lunch of maaltijd op “le Magnolia” in les Arques (Frankrijk)

    locatie: aan lange tafels (binnen én/of) buiten, minimaal 12 personen en maximaal 60 personen
    bij slecht weer binnen, maximaal 20 personen n.o.t.k.
     
    € 34,50 per persoon tussen 12.30 en 15.30 uur
    voorgerecht
    hoofdgerecht
    nagerecht
    wijn, water en koffie
     
    € 39,50 per persoon tussen 19.30 en 23.30 uur …
    voorgerecht
    tussengerecht
    hoofdgerecht
    nagerecht
    wijn, water en koffie

    9. verhuur van materialen voor je (tuin)feest, diner of bijeenkomst

  • prijzen zijn op basis van schoon – afgewassen retour
  • € 0,15 afwassen per eenheid bij vuil retour
  • € 0,75 transportkosten per gereden km. (het moet ook worden opgehaald) - mét aanhangwagen € 1,00
  • ophalen mag
  • levering alleen bij contante betaling
  • € 25,00 huur aanhangwagen enkelasser tot 500 kg
  • € 60,00 huur aanhangwagen dubbelasser tot 1.500 kg
  • bestek en zo: bij huur schoon retour per eenheid

  • € 0,25 mes, lepel, vork voor diner
  • € 0,20 mes, lepel, vork, middel voor ontbijt of tussengerecht
  • € 0,20 dessertlepel, dessertvork, koffielepeltje
  • servies en zo, Villeroy & Boch, beige, per eenheid: 

  • € 0,20 bordje, sideplate, gebaksbord, dessertbord: 20 cm rond
  • € 0,25 bord, 25 cm rond, soepbord / soepkop
  • € 0,30 koffie - theekop met schotel en lepeltje
  • € 0,20 espresso kopje met  lepeltje
  • € 1,00 soep terrine
  • glazen en zo: bij huur schoon retour

  • €   0,25 wijnglas (Bourgogne), champagneflute
  • €   0,20 longdrinkglas, bierglas, sherryglas, portglas, picardiglaasje (glas zonder voet), borrelglas, koffieglaasje
  • € 15,00 spoelunit voor spoelen v.d. glazen: lekblad, spoelemmer en borstel
  • €   1,00 dienblad rond 
  • keuken materialen en zo:

  • € 25,00 friteuse dubbel 220V met 2 x 8 ltr inhoud zonder olie (schoon terug)
  • €   0,50 pollepel, koksmes, vergiet, beslagbak, pannenlap, knoflookpers, etc.
  • €   3,50 (v.a.) pannen voor bakken, braden, koken 
  • €   4,00 Creuset pan (oranje) voor braden 
  • €  10,00 mosselpan 20 ltr
  • € 35,00 werkbank 200 x 80 RSV verrijdbaar, kan ook als bar worden gebruikt
  • koffie zetten en zo: 

  • € 25,00 koffiezetter 40 tot 110 kop 220V met tapkraantje (standaard maling koffie)
  • € 15,00 koffiezetter 2 x 12 kops snelfilter inclusief filters (snelfilterkoffie)
  • € 17,50 Nespresso koffiezetter met 20 cups, extra cups zijn binnen 3 dagen te leveren (€ 0,50 per stuk)
  • € 10,00 warmhoudcontainer 80 kops snoerloos met tapkraantje
  • € 25,00 warmhoudcontainer 144 kops snoerloos met tapkraantje
  • €   3,00 thermoskan koffie, thee
  •  tuinfeest – barbecue – parasols – verlichting

  • € 35,00 bar 200 x 80 verrijdbaar
  • € 10,00 houtskool barbecue (ovaal)  tot 10 personen, incl. tangen en vorken
  • € 35,00 houtskool barbecue (rond)  tot 60 personen, incl. tangen en vorken
  • € 60,00 houtkool barbecue / smoker tot 60 personen, incl. deksel, tangen en vorken, verrijdbaar
  • € 18,50 zak houtskool met aanmaakblokjes
  • € 35,00 gasbarbecue tot 40 personen met extra brander voor een pan, excl. gas
  • €   3,50 gas (butaan/propaan) per kg. op nacalculatie
  • € 18,00 grote parasol met zware voet 3 meter rond
  • € 15,00 schaduw-driehoek 5 x 5
  • €   9,00 schaduw-driehoek 3 x 3
  • €   7,50 statafel 110 cm hoog 85 cm rond
  • €  10,50 statafel beige afgerokt
  • € 22,00 tuinverlichting +/- 20 meter met gekleurde lampjes of flame lampjes
  • € 40,00 tuinverlichting +/- 40 meter met gekleurde lampjes of flame lampjes
  • €   5,00 halogeenspot
  • €   6,00 tuinverlichting: fakkel op stok +/- 1,5 mtr hoog inclusief lampenolie
  • €   3,00 ventilator / windwaaier 220V
  • € 10,00 vuurmand
  • € 25,00 vuurmand met 2 manden hout
  • €  15,00 halogeenverwarming 220V
  •  verwarmen/warm houden en zo:

  • € 10,00 shafingdish gastronorm 220V rechthoek met brandpasta
  • €   8,00 soepketel 5 liter 220V
  • € 10,00 warmhoud/koelbox gastronorm met deur 5 lagen
  • €   8,00 warmhoud/koelbox met deksel 50 liter
  • zie ook keukenmaterialen
  •  zitten en zo:

  • €   2,00 stoel, tournet
  • €   1,50 kuipstoel groen kunststof en/of
  • €   2,50 kunstof rotan
  • €   1,00 stoelkussen
  • €   8,00 klaptafel 180 cm x 70 cm
  • € 14,00 klaptafel met wit linnen
  • € 17,50 klaptafel met molton en wit linnen
  • € 60,00 2 tafels met vaste banken (foldtable 8 personen per tafel)
  • €   6,00 tafellinnen, div. maten, prijs is vanaf
  • € 18,00 lounche bank voor buiten 3 zits met tafeltje
  • Etc. voor andere zaken: vraag het ons of maak een afspraak om langs te komen.
    Au revoir, graag tot ziens!
    Berdien en Vincent Oostvogel

    DutchEnglishFrenchGerman