Catering / Traiteur / Eten bij ons

Berdien Kookt … maar ... locatiegericht

Wij leveren vanuit 2 keukens voor de regio’s:
Nederland: Beek regio Nijmegen  ...  én  ...  Frankrijk: Les Arques regio Gourdon - Cahors.


Klik op het item naar keuze om naar dat deel van deze pagina te gaan. Je vindt op deze pagina:
Frans buffet
Italiaans buffet
Oosters buffet
Mexicaans buffet
TAPAS (buffet)
Barbecue
Diners
(bij jou of bij ons)
Lunch
(bij jou of bij ons)
Verhuur materialen

* Prijzen van genoemde thema's zijn € 24,00 p.p. voor 5 gerechten waarvan 2 vleesgerechten met een minimum van 12 personen.
* Een voor- of nagerecht kost  € 4,50 p.p.
* Meer vlees- of bijgerechten geven een meerprijs, n.o.t.k.; voor alles geldt indien voorradig en beschikbaarheid.
* Transport is € 0,60 per gereden kilometer exclusief tol, mét aanhangwagen € 0,85 .
* Gekoelde biertjes € 2,00 per flesje en wijnen € 9,50 –  € 17,50 per fles.
* Bediening is € 25,00 per uur per kok of ober.
* Voor tafels, stoelen, tafellinnen, parasols, servies, bestek, glaswerk, etc. klik op: Verhuur materialen .
* Bedragen zijn inclusief de b.t.w./t.v.a.

Frans buffet

  • voorgerechten
  • soupe à l'oignon - uiensoep met gegratineerde kaas
  • soupe de courge (avec Ricard) - pompoensoep (met een vleugje Ricard)
    *    hoofdgerechten
  • boeuf Bourguignon – runderstoofvlees met rode wijn
  • coq au vin - kip in wijn met groenten gestoofd
  • agneau aux carottes - lamsvlees met worteltjes
  • canard à l’orange – eend met sinaasappel
  • poulet vallée d'auge - kip met room, appelcider en champignons
  • pommes gratin – gegratineerde aardappelen
  • pommes sautées - gebakken aardappeltjes met zeezout en rozemarijn
  • haricots verts avec percil et oignon - boontjes met ui en peterselie
  • ratatouille - groentenschotel van de lekkerste lokale groenten met olijfolie
  • quiche au poireaux – hartige taart van prei
  • salade Niçoise – sla, tonijn, haricots verts, ansjovis, ui, tomaat, olijven, paprika, ei en vinaigrette
  • salade verte avec magret de canard et noix - groene sla met gerookte eendenborst en walnoten
    *    nagerechten
  • tarte aux citron - citroentaart
  • clafoutis de cerises ou figues - kersen of vijgentaart
  • galette de pommes au chevre - appeltaart met geitenkaas
  • Italiaans buffet

  • zuppa di pommodoro Toscano - Toscaanse tomatensoep
    *   hoofdgerechten
  • ossobucco – kalfsschenkel in groentesaus
  • cosciotto d’agnello con salvia, rosmarino e aglio – lamsbout met salie, rozemarijn en knoflook
  • filetto di pollo al prosciutto e formaggio - kipfilet met ham en kaas
  • spinaci gratinati e aglio – spinazie met parmezaanse kaas en knoflook
  • insalata caprese – tomatensalade met basilicum en mozzarella
  • insalata di arence - venkelsalade met sinaasappel
  • risotto - typisch Italiaans rijstgerecht
  • tortiera di patate e fungi - aardappelen gegratineerd met bospaddestoelen
  • pasta alla carbonara e funghi – pasta met spekjes en paddenstoelenroomsaus
    *   lekkerste nagerecht
  • tiramisu - toetje van mascarpone, koffie, lange vingers, citroen en amaretto
  • Oosters buffet - kies je favoriete land of maak zelf een combinatie

  • voorgerechten:
  • toor dal - Indiase linzensoep
  • tom kha kai - Thaïse kokosroomsoep met kip
    *   hoofdgerechten:
          Indiaas
  • mughlai sag - gebakken spinazie met ui
  • khitchuri - groentenstoofpot met rijst en linzen
  • karai panir - vegetarische curry met panir
  • rogan josh - lamsvleesschotel
  • murg man pasand - kip in amandelsaus
  • murg kari – kip curry
  • chawal - gekookte basmatirijst
  • jhinga malai - garnalen in kokossaus en pepers
  • Bombay potatoes - aardappelschijfjes met kruiden en kokos
          Thaïs
  • Kaeng Karee Kai - kip in gele curry met kokosmelk en stukjes aardappel
  • Kio Wan Nah Ohk Ped - eendenborstfilet in groene curry
  • Kai Yat Sai - omelet met noedels en kip
  • Pak Ruam - gewokte groenten in oestersaus
          Indonesisch:
  • nasi of bami goreng - gebakken rijst of mie met groenten, ham en ei
  • sambal tahu - soja in sambal en ketjap
  • gado – gado - koude groenten, taugé en pindasaus
  • toemi's udang - hete boontjes met garnalen
  • semur terong - gestoofde aubergines
  • rempah agan - gehaktballetjes met kokos
  • rendang - gestoofd rundvlees in saus
  • krupuk / seroendeng / klapper / sambal - kroepoek / gebakken pinda's met kokos / kokos / sambal
  • saté ajam - saté van kipfilet
  • atjar tjampoer - zoetzure koude groenten
  • piendang telor - sambal eieren
    *    nagerecht:
  • malai am - mangopuree, ijs en slagroom
  • Mexicaans buffet

  • fajita’s – pittige rundvleesreepjes met paprika en tortilla’s
  • pescado yucateco – vis met olijven en paprikasaus
  • nachos tortilla chips – maïs chips met pittige saus
  • arroz verde – groene rijst met ui, knoflook, pepers en komijn
  • artisjokkensalade – komkommer, knoflook, citroen, rode ui en grove peper op veldsla met oliedressing gegarneerd
  • papas chorreadas – aardappel in schil met een kaas-ui-tomatensaus
  • mexicainsalade – eigen recept met maïs, kidneybeans, ui, olijf, paprika, rijst en boontjes
  • spare ribs – met knoflooksaus
  • burrito’s – pannenkoekjes gevuld met (rundvlees), bonen, avocado, paprika, wortel, ui, tomaat, knoflook, komijn en koriander
  • chiles en nogade – paprika gevuld met gehakt, kaas, ui, rozijnen, kaneel en amandelen
  • pollo pibil – pikante kip met kruiden en vruchtensap
  • chili con carne – eigen recept van dit typisch Mexicaans vlees-bonen gerecht
  • guacamole – avocadesaus met koriander
  • Tapas– Montaditos – Amuses – Fingerfood – Antipasti

  • Als avondmaaltijd 15 stuks, voor de lunch 12 stuks per persoon, als lekkernij bij de borrel/apéro 5 stuks per persoon.
  • Met een minimum van 150 tapas € 1,75 per stuk. Vanaf 500 tapas € 1,50 per stuk.
  • Gerechtjes zijn alleen indien voorradig, dus het assortiment gaat in overleg.
  • We bezorgen de hapjes op aardewerk en schalen of op disposable schalen in vensterdozen,
          dit laatste als de afstand te groot is om onze materialen weer op te halen, je kunt ze op eigen schalen overdoen.
  • Tapas wordt als buffet op een buffettafel uitgestald.

  • Spaanse tapas – montaditos
  • albóndigas con salsa de tomates: gehaktballetjes in tomatensaus (kan warm worden gemaakt)
  • alcachofas con jamón Serrano: artisjok met Serranoham
  • dätiles con bacon: dadels met spek
  • filete americano con pan Catalans e queso parmesan: Catalaans brood, filet Americain en Parmezaanse kaas
  • gambas al ajillo e piment: garnaaltjes in knoflookolie, peterselie en pepertjes
  • gambas envueltos en jamón: grote garnalen met ui en kappertjes in Serranoham
  • gazpacho: koud tomatensoepje met aardappelcrème
  • huevo cocido con ajo, perejil y aceitunas en un vaso: gekookt eitje met knoflook, peterselie en olijven in een glaasje
  • huevo con salmón ahumado de mayonesa en un vaso: gekookt ei met gerookte zalmmayonaise in een glaasje
  • pan catalán con jamón serrano y anchoas: Catalaans brood met Serranoham en ansjovis
  • pasta atun e de aceituna: tapenade van tonijn én van olijven met verse toastjes
  • pasta de tomate seco con tostado e sardinas: tapenade van sardientjes én van gedroogde tomaat met verse toastjes
  • rollo de jamón serrano, rúcula, semillas y pesto: rolletje Serranoham, rucola, pitten mix en PESTO
  • tortilla chorizo: wrap met chorizo, kruidenkaas en ijsbergsla
  • tostado aguacate con pescado ahumado: vers toastje met avocado, gerookte zalm, koriander en rode pepertjes
  • tostado con mayonesa de caballa: knoflooktoast met makreelmayonaise
  • tostado crema de Cabrales al coñac: vers toastje met Cabrales kaas, cognac en peterselie
  • brocheta de carne de cordera picarda: spiesje van lamsgehakt (kan warm worden gemaakt)
  • Italiaanse antipasti
  • mezzo uovi con prosiutto di Parma: ½ eitje omwikkeld met Parmaham 
  • spiedino vegetariano di olive, peperoni e pomodori secchi – vegetarische spiesje met olijf, paprika, augurk en zongedroogde tomaat
  • pomodori con gameretti al salsa cocteil: ½ tomaatje gevuld met garnalen in cocktailsaus 
  • pomodori con pecorino, basilico e pommodori secchi – cherrytomaat met geitenkaas, basilicum, zongedroogde tomaat 
  • pezzo di pane con pezzetini di gallino e pesto: minisandwich met gerookte kip met pesto
  • prosciutto d’Agnello alerbe Italiano: wrap met lamsham, sla en guacamole
  • vitello tonnato: fricandeaurolletje gevuld met tonijnmayonaise
  • Franse amuses
  • foie gras avec pommes sauté – eendenlever met gebakken appeltjes (+/+ € 0,50)
  • escargot – de lekkerste wijngaardslak met kruidenboter (warm)

  • Barbecue, inclusief 3 salades, 3 sausjes en stokbrood

    1. € 24,50  met 3 vlees-/vissoorten
    2. € 29,50   met 4 vlees-/vissoorten
    3. € 18,50  vegetarisch:
    groentenpen; maïskolf; ½ gevulde paprika met rijst-bonen-maïs-chilisaus; gepofte aardappel met zure room
    * vlees- en visgerechten: eendenpoot / saté / hamburger / côte de boeuf / eendenborstfilet / entrecôte / zalmmoot /  lamskotelet / gamba / forel
    * salades: waldorfsalade, witte koolsalade, wortelsalade, komkommersalade, mexicainsalade, aardappelsalade, tomatensalade, gemengde rauwkostsalade
    * sausjes: knoflooksaus, satésaus (warm), cocktailsaus, kruidenboter, pesto, tzazikisaus, ravigotesaus, kerriesaus

    Extra’s - indien verkrijgbaar

  • €   2,50  ½ maïskolf met roomboter
  • €   2,50  gepofte aardappel met zure room 
  • €   4,50  ½ gevulde paprika (rijst, bonen, maïs, chilisaus) 
  • €   3,00  frietjes

  • Lunch of diner bij jou thuis of bij ons aan lange tafels buiten of binnen, tussen 12.30 en 15.30 uur of tussen 19.30 en 22.30 uur

    locatie Les Arques France: minimaal 8 personen en maximaal 50 personen
    bij slecht weer binnen, maximaal 30 personen n.o.t.k.

    ------------------------------------------------------------------
    locatie Beek bij Nijmegen: minimaal 8 personen en maximaal 30 personen (buiten)
    bij slecht weer binnen, maximaal 16 personen n.o.t.k.


    € 24,50 per persoon:
    voor- óf nagerecht én hoofdgerecht exclusief dranken

    € 29,50 per persoon:
    voor-, hoofd- én nagerecht exclusief dranken
    € 34,50 per persoon:
    voor-, tussen-, hoofd- én nagerecht exclusief dranken

    Voorgerechten: uiensoep, pompoensoep, gazpacho, zalmcocktail, paté met toast en boter
    Tussengerechten: zalmcocktail, paté met toast en boter, gemengde salade, grote garnalen met ui en kappertjes in Serranoham
    Hoofdgerechten zijn: zalmmoot met saus, ribeye, boeuf Bourguignonne, ossobucco, tournedos pepersaus (+/+ 5,00)
    Garnituur in overleg, andere gerechten mogelijk, meerprijs n.a.v. menukeuze en tijden.
    Wijnen in overleg, prijzen liggen tussen de € 9,50 en € 17,50 per fles.
    Koffie € 2,50 - water inbegrepen. Bier en frisdranken € 2,00.


    Verhuur van materialen voor je (tuin)feest, diner of bijeenkomst 

  • prijzen zijn op basis van schoon, dus afgewassen retour
  • € 0,10 afwassen per eenheid bij vuil retour
  • niet alle artikelen zijn op voorraad op onze beide locaties, NL en FR, laat ons eerst weten wat je nodig hebt
  • bestek en zo

  • € 0,20 mes, lepel, vork (groot voor diner)
  • € 0,15 mes, lepel, vork (middel voor ontbijt of tussengerecht)
  • € 0,10 dessertlepel, dessertvork, koffielepeltje
  • servies en zo, Villeroy & Boch, beige

  • € 0,15 bordje, sideplate, gebaksbord, dessertbord: 20 cm rond
  • € 0,20 bord, 25 cm rond, soepbord / soepkop
  • € 0,20 koffie - theekop met schotel
  • € 0,10 espresso kopje/glaasje
  • € 1,00 soep terrine met louche
  • glazen en zo

  • €   0,20 wijnglas (Bourgogne), champagneflute
  • €   0,15 longdrinkglas, bierglas, sherryglas, portglas, picardiglaasje (glas zonder voet), borrelglas, koffieglaasje
  • € 10,00 spoelunit voor spoelen v.d. glazen: lekblad, spoelemmer en borstel
  • €   0,50 dienblad rond 
  • keuken materialen en zo

  • € 20,00 friteuse dubbel 220V met 2 x 8 ltr inhoud zonder olie (schoon terug)
  • €   0,50 pollepel, koksmes, vergiet, beslagbak, pannenlap, knoflookpers, etc.
  • €   3,50 (v.a.) pannen voor bakken, braden, koken 
  • €   4,00 Creuset pan (oranje) voor braden 
  • €  10,00 mosselpan 20 ltr
  • € 30,00 werkbank 200 x 80 RSV verrijdbaar, kan ook als bar worden gebruikt
  • koffie zetten en zo:

  • € 25,00 koffiezetter 40 tot 110 kop 220V met tapkraantje (standaard maling koffie)
  • € 15,00 koffiezetter 2 x 12 kops snelfilter inclusief filters (snelfilterkoffie)
  • € 17,50 Nespresso koffiezetter met 20 cups, extra cups € 0,50 per stuk
  • € 10,00 warmhoudcontainer 80 kops snoerloos met tapkraantje
  • € 20,00 warmhoudcontainer 144 kops snoerloos met tapkraantje
  • €   2,00 thermoskan koffie, thee
  •  tuinfeest – barbecue – parasols – verlichting

  • € 30,00 bar 200 x 80 verrijdbaar
  • € 10,00 houtskool barbecue (ovaal)  tot 10 personen, incl. tangen en vorken
  • € 35,00 houtskool barbecue (rond)  tot 60 personen, incl. tangen en vorken
  • € 60,00 houtkool barbecue / smoker tot 60 personen, incl. tangen en vorken
  • €  19,50 zak houtskool met aanmaakblokjes
  • € 30,00 gasbarbecue tot 40 personen met extra brander voor een pan, excl. gas
  • €   3,75 gas (butaan/propaan) per kg. op nacalculatie
  • € 12,00 grote parasol met zware voet 3 meter rond
  • € 12,00 schaduw-driehoek 5 x 5
  • €   8,00 schaduw-driehoek 3 x 3
  • €   6,00 statafel 110 cm hoog 85 cm rond
  • €   8,50 statafel met beige kleed afgerokt
  • € 20,00 tuinverlichting +/- 20 meter met gekleurde lampjes of flame lampjes
  • € 40,00 tuinverlichting +/- 40 meter met gekleurde lampjes of flame lampjes
  • €   4,00 halogeen spot (op poot)
  • € 20,00 halogeen verwarming 220V (rood licht)
  • €   6,00 tuinverlichting: fakkel op stok +/- 1,5 mtr hoog inclusief lampenolie
  • €   3,00 ventilator / windwaaier 220V
  • €   5,00 vuurmand
  • € 20,00 vuurmand met 2 manden hout
  •  verwarmen/warm houden en zo

  • ​​​​€ 10,00 shafingdish gastronorm rechthoek met brandpasta
  • €   8,00 soepketel 5 liter 220V
  • € 10,00 warmhoud/koelbox gastronorm met deur en 5 lagen
  • €   8,00 warmhoud/koelbox met deksel 50 liter
  • zie ook keukenmaterialen
  •  zitten en zo

  • €     1,00  kuipstoel groen kunststof 
  • €     2,00  rotan stoel 
  • €     3,00 luxe tuinstoel
  • €     1,50  bistro stoel hout
  • €     1,00  stoelkussen
  • €    7,00  klaptafel 180 cm x 70 cm (8 personen)
  • €    6,00  klaptafel 120 cm x 70 cm (6 personen)
  • €    6,00  klaptafel rond 100 cm (5 personen)
  • €    6,00  klaptafel rond 150 cm (8 personen)
  • € 60,00  2 tafels met vaste banken (foldtable 8 tot 10 personen per tafel)
  • €    6,00  tafellinnen, div. maten, prijs is vanaf
  • €  15,00  lounche bank Stark 3 zits met tafeltje
  • Etc. voor andere zaken: vraag het ons of maak een afspraak om langs te komen.

    DutchEnglishFrenchGerman