R* – fingerfood enzo …

Op deze pagina geen recepten, maar ideetjes voor bij een ápero, heerlijk toch !!

fingerfood vlees

carpaccio van ossenhaas op toast
½ eitje met Ardennerham
lamsgehaktballetje met zaziki
champignon met ham en pesto farce
hamrolletje met groene asperge

atun charito - tonijntapenade
pan Catalans, chorizo - Catalaans brood, paprikaworst, ei en olijf

filete americanocon pan e queso parmesan - brood, filet Americain, geraspte Parmezaanse kaas

montadito de caballa y jamon - crustino met gerookte ham en makreel

pasta de aceituna verde - tapenade van groene olijven

pasta de tomate adj-seco - tapenade van gedroogde tomaat


tapas - vis

geroosterde mini- sandwich met gerookte zalm
crustino met tonijn tapenade
tartaar van rivierkreeftjes met ui en ‘kaviaar’ op crustino

gevuld tomaatje met garnalen in cocktailsaus-saus

zalmrozetje op toast

banderillas - spiesje met olijf, ansjovis, artisjok, paprika, garnaal, augurk en mossel
banderillas - spiesje met geitenkaas, olijf, artisjok, paprika, augurk en gedroogde tomaat 

octopus a la pesto - inktvisjes in pestosaus

octopus en salsa picante - inktvisjes in pikante paprikasaus

pimentos de anchoa - gemarineerde paprika met ansjovis

gamba’s al ajillo e piment - garnaaltjes in knoflookolie, peterselie en pepertjes


mezze - vegetarisch

balletje geitenkaas met pesto en gedroogde tomaat

verse dadel met blue cheese

crustino met olijf tapenade

cherrytomaatje met geitenkaas, basilicum en zongedroogde tomaat

monchou-bolletje gevuld met tuinkruiden en zonnebloempitten

banderillas - spiesje met olijf, artisjok, paprika, augurk, gedroogde tomaat en geitenkaas

pasta de aceituna verde - tapenade van groene olijven
pasta de tomateadj-seco - tapenade van gedroogde tomaat

½ eitje met ei-kerriemousse

dolmathe - met rijst gevuld wijnblad

wraproll - pannenkoekje met chorizo, kruidenkaas en ijsbergsla


antipasta - combinatie
haring op roggebrood
½ eitje met ei-kerriemousse
rucola ingerold in parmaham met pijnboompitten
dolmathe - met rijst gevuld wijnblad
wraproll - pannenkoekje met chorizo, ijsbergsla en kruidenkaas
pan aguacate con pescado ahumado - canapé met avocado en gerookte zalm
filete americano con pan e queso parmesan - brood, filet Americain, geraspte Parmezaanse kaas
gevuld tomaatje met garnalen in cocktailsaus-saus
montadito de caballa y jamon - crustino met gerookte ham en makreel
atun charito - tonijntapenade
octopus a la pesto - inktvisjes in pestosaus

Berdien kookt voor iedereen, mits het in haar agenda past,
want ze doet meer dan koken, zij aquarelleert,
leest graag een boek en heeft haar kruidentuin.

Meer info op: "Berdien kookt".

 

IMG-20191225-WA0001
IMG-20190527-WA0000
chocolademousse met aardbei en munt