* recepten

We hebben onze keukens verlaten, tenminste ... in het groot.
We koken nog heel graag, voor ons zelf, voor onze gasten en voor onze familie en vrienden.
Maar een deel dat verloren zou kunnen gaan, zijn onze recepten.
Daarom willen we je laten meegluren naar hoe wij de laatste 50 jaren ons vak hebben uitgeoefend en wat daaruit gekomen is.
Deze pagina is nooit af, recepten zijn smaken die je zelf, of een ander belangrijk vinden om tot een geheel te vormen: een mooi (warm) bord met iets lekkers.

Wij hebben door de jaren gerechten uit de onderstaande landen gemaakt, menu's en recepten ontworpen en dat is een groot deel van ons werk geweest.

Werd een bedrijf overgenomen door een Frans, Fins of Indiaas bedrijf, dan wilden ze ook dat we het eten uit dat land maakten.  Nou, dat hebben we geweten ... én gedaan.
Van een ontbijt voor 2 personen tot 70.000 mensen op de Rijnkade, DE LAaTSTE MET HULP VAN 3 COLLEGA'S.
Van een house warming up tot het openen van een hele wijk .
Van het bezorgen van 500 tapas bij het UMC tot het verzorgen van een bedrijfsfeest in Düsseldorf.
Ooit door de Elsevier uitgeroepen tot grootste "wereldcateraar".

Van party service in het eerste bakker Bart filiaal tot catering en organisatie in het oude BMW pand te Nijmegen.

Amerikaans

Asterix & Obelix

Barbecue
Braziliaans
Caraïbisch
Deens
Fins

Frans

Grieks
High Tea
Italiaans
Indiaas
Indonesisch
Marokkaans

Noors
Ontbijtservice
Picknick

Russisch
Salades
Spaans
Tapas

Thaïs
Turks
Western

Wild

Winter

Zuid Afrikaans
Zweeds


update 6 november 2025 - wordt vervolgd

16.
17.
18.
19.
20.

21.
22.
23.
24.
25.

26.
27.
28.
29.
30.

31.
32.
33.
34.
35.