Na 25 jaar samen een cateringbedrijf met kookschool in NL te hebben gehad, Vincent zelfs na 40 jaar horeca en Berdien eerst als hoofd huishouding in het UMC; zijn we in 2007 een nieuwe uitdaging aangegaan. Maar zonder gasten en culinaire belevenissen konden we niet en hebben we besloten om zowel in NL als in LDF "kleinschalig" verder te gaan.
Met het verzorgen van kookopdrachten zoals kleinschalige bruiloften, verjaardagen, huisborrels, etc.  
Maar ook huiskamerdiners én vooral kookworkshops.
In Frankrijk hebben we de helft van ons huis ingericht als vakantiehuis en soms maken we daar een restaurantje van, of buiten!Berdien is gastvrouw in huis en chef van de keuken.  Met het maken van de gerechten en gezonde creaties is zij helemaal in haar element. Koken is meer dan haar hobby, ook schildert en leest ze graag en verzorgt ze de kruidentuin. Ze is vaak bij de regionale brocantes te vinden, dat komt tot uiting als je de inrichting van het huis ziet.  
Gezelligheid en sfeer staan voorop ... met een glas koele Viognier !!


Vincent verzorgt de boekingen, de websites, het serveren,
de tuin en barbecuen is zijn ding.
In de tuin van 2 hectare is er altijd veel te beleven en er is altijd wel iets wat onderhoud nodig heeft: zoals het bos, 600 meter houtwal, boomgaard, het zwembad, de vele zitjes, de vijvers, het truffelveld, walnoten rapen, de gazons bijhouden, het maken van nieuwe paden, snoeien, boompje zagen voor de open haarden, onderhoud van het huis, etc.
Vincent is dan ook vaak in de tuin te vinden.

Bienvenue, graag tot ziens!
Berdien & Vincent Oostvogel