koken in Frankrijk

Catering op maat voor jouw speciale momenten.

Met 45 jaar ervaring en een vernieuwde culinaire visie brengen wij smaak en finesse naar jouw feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om intieme diners, uitgebreide buffetten, sfeervolle bruiloften of gezellige verjaardagen, wij verzorgen elk evenement met passie en vakmanschap.
Met onze nieuwe chefkok verrassend wij jou en je gasten met ingewikkelde gerechten, bereiden met de beste ingrediënten en liefde voor het vak. Van stijlvolle hapjes tot uitgebreide menu's, alles is mogelijk vanaf 20 personen.
Laat ons jouw evenement transformeren in een culinaire beleving.
Neem vandaag nog contact op met ons op voor een op maat gemaakte offerte!

Dineren onder de notenboom – een culinaire beleving op het Franse platteland. 
Stel je voor: een zwoele avond, een lange tafel onder de notenboom, het zachte geluid van krekels en de geur van versbereide gerechten uit de buitenkeuken.
Een privéchef zorgt voor een ingewikkeld 4, 5 of 6 gangendiner, met aandacht voor smaak, presentatie en het seizoen.

Fine dining midden in de natuur, met lokale ingrediënten, verrassende wijnen en een warme, persoonlijke sfeer. Een unieke ervaring waar gastronomie en het goede Franse leven samenkomen.

La Petite Auberge en Koken in Frankrijk nodigen je uit om te genieten op onze sfeervolle locatie, maar… misschien geniet je liever bij je eigen (vakantie)huis? Dan komen wij graag bij jou koken.

Te reserveren vanaf 6 personen.

Vertel ons jouw wensen!
Wil je een diner, lunch, bruiloft of een ander evenement laten verzorgen? Vul onder deze pagina het formulier in, we nemen contact met je op en stellen we een offerte op maat voor je samen, geheel vrijblijvend.  Samen bespreken we de gerechten, de prijzen en de mogelijkheden. We houden rekening met de locatie, het aantal gasten en of er bediening en extra aankleding gewenst is.
We kijken uit om ook jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen!
Culinaire groet, Arnold en Vincent & team

Gerechten zijn duidelijk een indicatie. 
Seizoensgebonden en beschikbaarheid.

Fingerfood Vlees

1. carpaccio van ossenhaas op toast

2.  ½ eitje met rauwe ham

3.  lamsgehaktballetje met zaziki

4. champignon met ham/pesto farce

5. hamrolletje met groene asperge

6. atun charito =  tonijntapenade

7. p an Catalans, chorizo =  Catalaans brood, paprikaworst, ei en olijf

8. filete americano con pan e queso parmezaanse kaas =  brood, filet Americain, geraspte Parmezaanse kaas

9. m ontadito de caballa y jamon =  korstino met gerookte ham en makreel

10. pasta de aceituna verde =  tapenade van groene olijven

11. pasta de tomate adj-seco =  tapenade van gedroogde tomaat

https://genietenmetoostvogel.nl/koken-in-frankrijk

maak kennis met Arnold, meesterkok met jaren ervaring in diverse restaurants

mooie mignons, tot in de perfecte gebakken

binnen of buiten, gezellig overdekt voor de ultieme sfeer

Tapas
Vis

1. geroosterde mini-sandwich met gerookte zalm
2.  korstino met tonijntapenade

3. tartaar van rivierkreeftjes met ui en 'kaviaar' op korstino

4.  gevuld tomatenje met garnalen in cocktailsaus-saus

5.  zalmrozetje op toast

6. b anderillas =  spiesje met olijf, ansjovis, artisjok, paprika, garnaal, augurk en mossel

7. o ctopus a la pesto =  inktvisjes in pestosaus

8. o ctopus en salsa picante =   inktvisjes in pikante paprikasaus

9. pimentos de anchoa =   gemarineerde paprika met ansjovis

10. g amba’s al ajillo e piment =   garnaaltjes in knoflookolie, peterselie en pepertjes

11.  banderillas =  spiesje met geitenkaas, olijf, artisjok, paprika, augurk en gedroogde tomaat

https://genietenmetoostvogel.n/koken-in-frankrijk

Wijn bij het voorgerecht,
bij het nagerecht en
eventueel bij het nagerecht,
maak kennis met onze sommelier voor de perfecte keuze,
maar we blijven wel in de buurt: Malbec en Bergerac
in rood, wit en rosé.

Mezze Vegetarisch

1. balletje geitenkaas  met pesto en gedroogde tomaat

2. verse dadel met blauwe kaas

3. korstino met olijftapenade

4.  kersentomaatje met geitenkaas, basilicum en zongedroogde tomaat

5.  monchou-bolletje gevuld met tuinkruiden en zonnebloempitten

6.  banderillas =  spiesje met olijf, artisjok, paprika, augurk, gedroogde tomaten en geitenkaas

7. pasta de aceituna verde =  tapenade van groene olijven

8. pasta de tomate adj-seco =  tapenade van gedroogde tomaat

9.  ½ eitje met ei-kerriemousse

10.  dolmathe =  met rijst gevuld wijnblad

11.  wraproll =  pannenkoekje met chorizo, kruidenkaas en ijsbergsla

https://genietenmetoostvogel.nl/koken-in-frankrijk


antipasta
COMBI

1.   haring op roggebrood

2.  ½ eitje met ei-kerriemousse

3.  rucola-ingerold in parmaham met pijnboompitten

4.  dolmathe =  met rijst gevuld wijnblad

5.  wraproll =  p annekoekje met chorizo, ijsbergsla en kruidenkaas

6.  pan aguacate con pescado ahumado =  canapé met avocado en gerookte zalm

7. filete americano  con pan e queso parmezaanse kaas =  brood, filet Americain, geraspte Parmezaanse kaas

8.  gevuld tomatenje met garnalen in cocktailsaus

9.  montadito de caballa y jamon =  korstje met gerookte ham en makreel

10.  atun charito =  tonijntapenade

11.  octopus a la pesto =  inktvisjes in pestosaus

https://genietenmetoostvogel.nl/koken-in-frankrijk

Koken in Frankrijk / Catering in Frankrijk

geitenkaaskomkommer en pompoenpitten

asperges, salie, mousseline van aardappel 

rösti, forel, spinazie, yoghurt

kabeljauw, paprika, tomaat, basilicum

risotto van rode biet, eendenborst, crème fraiche

⁠zalm, rösti van aardappel, yoghurt

⁠feuilleté, zalmforel, groene asperges, avocado

oesters, de lekkerste

courgette,
wilde look, yoghurt

Zoete zuur van fijne groente en garnaal